Nyheter

Fjøssystemer-CUPEN 2019 Ferdig

Da var Fjøssystemer-CUPEN 2019 over, og endelig resultatlister ligger ute. Vinnere av pengepremier, uttrekkspremier, gavekort og hovedpremie, ligger nå på Resultatservice > Premievinnere 2019.
Det var i år ca.350 skyttere som besøkte anleggene våre fra Otta i Nord, til Øyer og Østre-Gausdal i sør i 2019. Vi takker alle for besøket, og håper dere alle kjem tilbake neste år og spre budskapet om cupen i eget samlag.

Takk for i år, og velkommen igjen samme helg neste år. 

Ett døgn igjen av påmeldingsfristen

Vi går nå inn i siste døgnet med påmelding til årets Fjøssystemer-Cupen, og det er masse plass igjen, så meld deg på om du ikke allerede har gjort det, og ta med deg en skyttervenn eller 10. Mange flotte uttrekkspremier og gode pengepremier venter på verdige vinnere i både rekrutt, senior og veteranklasser.

Gjør som nærmere 300 andre skyttere, meld deg på årets Fjøssystemer-Cupen!

 

En uke etter påmeldingsstart

Vi er nå en knapp uke etter påmeldingen startet, ligger vi på sirka 80 påmeldte på hver arena så langt. Vi håper mange finner veien til Gudbrandsdal nest siste helge av Juli.

 

OBS!! Ny påmeldingsstart

Etter flere innspill, har Fjøssystemer-CUPEN besluttet å starte påmeldingen til stevnet mye tidligere enn tidligere annonsert.

Ny dato for påmelding er 15.mai 

Ny annonse med denne påmeldingsfristen, blir også annonsert i Skyttertidene som kjem ut 9.mai.

Oversikt Sponsorer 2019

Skiferbord vinner kl.3-5

Også i 2019 har Minera Skifer besluttet å donere ett fantastisk skiferbord til sammenlagtvinneren kl.3-5.

(Henting og transport av bordet må vinneren selv ordne og bekoste)

Utvider til 5 baner

I 2019, har vi fått med oss Østre Gausdal i Fjøssystemer-Cupen, slik at vi blir totalt 5 baner i cupen i 2019. Mer om Østre Gausdal vil bli lagt ut på presentasjonen av skytterlaget under "Arrangører" etter hvert. 

Nye sponsorer 2019

Norma har i år igjen, besluttet å gi uttrekkspremier til alle aktive på 100m, som deltar på alle 5 stevnene. I tillegg så gir de oss et Blaser løp som uttrekkspremie for alle klassene på 200m, som deltar på alle 5 stevnene. Se mer under premier.

 

I tillegg har vi fått Fåvang Sag med som sponsor.

Takk til sponsorer Fjøssystemer-CUPEN 2018

Otta, Vinstra, Ringebu&Fåvang og Øyer/Dølen skytterlag, vil få takke  Fjøssystemer AS for det første av i alt 3 år, som hovedsponsor av cupen vår.
Også en stor takk til Minera Skifer og Norma for tilleggspremier, og håper på like godt samarbeid i 2019.

 


2019 stevnet underveis

Vi har allerede satt datoen for 2019 stevnet. Stevnet blir arrangert samme helgen, 19.-21.juli. Vi håper ende flere besøker vakre Gudbrandsdalen og deltar i Fjøssystemer-CUPEN i 2019, i kampen om store premier.

 

I 2018 ble det skutt 349 på 2 av anleggene og 350 på de andre anleggene. De to 350 resultatene ble banerekorder på Ringebu & Fåvang og Øyer/Dølen. Klarer noen 350 på Vinstra og Otta i 2019?


Norma uttrekkspremier

Vi trenger adresse til de skytterene i kl.R-EJ som vant Norma premiene. Vennligst send oss navn og adresse på vinstra@skytterlag.no snarest, så dere får gavekort


Nye banerekorder

21.juni skøyt Vegard Solhaug, Lunde 350 (17*) og satte dermed ny banerekord på Skarsmoen banen.

22.juni skøyt Kristin Dyrendahl, Rissa 350 (20*) på Ringebu og ny banerekord der.

Vi gratulerer Vegard og Kristin med imponerende resultater!


Viktig info om Otta, Vinstra og Ringebu & Fåvang

Otta:

Det må IKKE kjøres opp til skytebanen på Otta med campingvogn/tilhenger. Både pga plass å snu og til å parkere. Vogner kan settes ved Ottahallen (høyre i rundkjøringen ved Circle-K når en kjem fra E6).

 

Vinstra:

Det er ikke anbefalt å kjøre med vogn til skytebanen, pga vegen opp til skytebanen. Vogner kan settes på Sødorptunet kjøpesenter om en kjem Fv.312 eller Vinstra hallen hvis en kjem fra E6.

Skytebanen Vinstra er merket fra vegen ved YX Vinstra. Sving av E6 på Vinstra (venstre i første rundkjøring om en kjem nordfra, til høyre i første rundkjøring om en kjem sørfra) og kjør rett frem til dere har kjørt brua over Lågen. Ta så til høyre mot Lillehammer.

 

Ringebu & Fåvang:
Campingvogner kan settes på Shell tomta på Fåvang, som ligg få minutt fra skytebanen. Dette da det er krapp sving opp til skytebanen og begrenset med snumulighet oppe ved skytebanen.

 

Se bilder for vegbeskrivelse om hvor en kan parkere vognene.


Økt antall lag Øyer/Dølen

Øyer/Dølen har åpnet lag både tidligere og senere på dagen Lørdag. Så nå kan en melde seg på så tidlig som 8.40 og sent som 17.20 både i Øyer og på Otta på Lørdagen, for de av dere som ønsker å skyte alle 4 stevnene på en dag.