Nyheter

3 nye år med Fjøssystemer

Vår hovedsponsor har vært fornøyd med den promoteringen Cupen har gitt Fjøssystemer, at de velger å forlenge som hovedsponsor med 3 nye år. Vi kan dermed se frem til Fjøssystemer-Cupen t.o.m 2023.

Vi takker så mye for støtten og videre tillit og håper skytterene fortsetter å strømme til Gudbrandsdalen for en stor skytehelg i slutten av Juli.


Oversikt Sponsorer 2019


Viktig info om Otta, Vinstra og Ringebu & Fåvang

Otta:

Det må IKKE kjøres opp til skytebanen på Otta med campingvogn/tilhenger. Både pga plass å snu og til å parkere. Vogner kan settes ved Ottahallen (høyre i rundkjøringen ved Circle-K når en kjem fra E6).

 

Vinstra:

Det er ikke anbefalt å kjøre med vogn til skytebanen, pga vegen opp til skytebanen. Vogner kan settes på Sødorptunet kjøpesenter om en kjem Fv.312 eller Vinstra hallen hvis en kjem fra E6.

Skytebanen Vinstra er merket fra vegen ved YX Vinstra. Sving av E6 på Vinstra (venstre i første rundkjøring om en kjem nordfra, til høyre i første rundkjøring om en kjem sørfra) og kjør rett frem til dere har kjørt brua over Lågen. Ta så til høyre mot Lillehammer.

 

Ringebu & Fåvang:
Campingvogner kan settes på Shell tomta på Fåvang, som ligg få minutt fra skytebanen. Dette da det er krapp sving opp til skytebanen og begrenset med snumulighet oppe ved skytebanen.

 

Se bilder for vegbeskrivelse om hvor en kan parkere vognene.